Home Route
Advocatenkantoor Kester - Route

Advocatenkantoor Kester
Havenstraat 33
2671 GH Naaldwijk


  • Openbaar vervoer
    De dichtst bij zijnde bushalte bevindt zich aan de Verdilaan waar alle bussen naar Naaldwijk stoppen. Vanaf deze halte loopt U langs het AH-filiaal en het gemeentekantoor in ruim vijf minuten naar het kantoor in de Havenstraat (hoek Van Tijnstraat).
  • Auto
    Vanuit Rotterdam rijdt U via de A20 richting Hoek van Holland. Vanaf knooppunt Westerlee borden Naaldwijk en, eenmaal in Naaldwijk, borden centrum volgen. Aan het einde van de Stokdijkkade rechtsaf de Verdilaan op. Na ongeveer 100m linksaf het parkeerterrein van het Raoul Wallenbergplein op.

Vanuit Den Haag rijdt U via de N211 richting Poeldijk. Bij Poeldijk borden Naaldwijk en, eenmaal in Naaldwijk, borden centrum volgen. Aan het einde van de Verburchlaan op de rotonde driekwart rond gaan de Verdilaan op. Na ongeveer 200m rechtsaf het parkeerterrein van het Raoul Wallenbergplein op.

Vanuit Rijswijk rijdt U via de A4 richting Wateringen. Bij afrit 12 borden Naaldwijk en, eenmaal in Naaldwijk, borden centrum volgen. Aan het einde van de Stokdijkkade rechtsaf de Verdilaan op. Na ongeveer 100m linksaf het parkeerterrein van het Raoul Wallenbergplein op.

Op het parkeerterrein van het Raoul Wallenbergplein kan U onbetaald en onbeperkt parkeren. Aan de andere kant van het parkeerterrein vindt U het kantoor in de Havenstraat (hoek Van Tijnstraat).